Рейтинг на рівні

РА «Експерт-Рейтинг» підтвердило інфраструктурний рейтинг КУА «Національний резерв» на рівні uaВВВ+.amc (хороший рівень надійності).

Підтверджуючи інфраструктурний рейтинг компанії Агентство спиралося, зокрема, на той факт, що за перше півріччя 2011 року чисті активи під управлінням КУА «Національний резерв» виросли на 6,62%, при цьому чисті активи публічних фондів під управлінням КУА зросли на 56,56% порівняно з 01.07.2010, «що спричинено виключно плідною роботою відділу продажів компанії», підкреслюється в прес-релізі РА «Експерт-Рейтинг».

Агентство звертає увагу на зростання адміністративних витрат у першому півріччі 2011 року на 36%, або на 154 тис. грн. порівняно з аналогічним періодом 2010 року, що спричинено витратами на проведення дослідження ринку в сегменті недержавного пенсійного забезпечення. Тим самим, КУА «Національний резерв» підтвердило свою ринкову позицію, орієнтовану на розвиток недержавних пенсійних фондів.

Інфраструктурний рейтинг на рівні uaBBВ.amc був присвоєний КУА «Національний резерв» у жовтні 2010 року. В березні 2011-го РА «Експерт-Рейтинг» підвищило рейтинг до uaBBB+.amc, а потім підтвердило його в червні.

Детальніше – у прес-релізі