Рівень надійності

За підсумками 9 місяців 2011 року РА «Експерт-Рейтинг» підтвердило інфраструктурний рейтинг КУА «Національний резерв» на рівні uaВВВ +.amc (хороший рівень надійності).

Підтверджуючи інфраструктурний рейтинг, Агентство відзначило той факт, що «чисті активи під управлінням КУА «Національний резерв» зросли на 28,54% за підсумками 9 місяців 2011 року. Чисті активи публічних фондів, своєї черги, збільшилися на 17,09% порівняно з 9 місяцями 2010 року, враховуючи, що кількість фондів під управлінням КУА зменшилася на 1 фонд». Також було відзначено, що в портфелі компанії з'явився перший НПФ – «Резерв Рівненщини», який за вартістю чистих активів перевищив позначку в мільйон гривень.

Інфраструктурний рейтинг на рівні uaBBВ.amc був привласнений КУА «Національний резерв» в жовтні 2010 року. У березні 2011-го РА «Експерт-Рейтинг» підвищило рейтинг до uaBBB+.amc, потім підтвердило його в червні і тепер у грудні.

Детальніше – у прес-релізі РА «Експерт-Рейтинг»