Рівень надійності

8 червня 2012 року РА «Експерт-Рейтинг» підтверджує інфраструктурний рейтинг ПрАТ КУА "Національний резерв" на рівні uaBBB .amc (хороший рівень надійності). При підтвердженні рейтингу, Агентство ґрунтувалося на аналізі результатів діяльності Компанії за перший квартал 2012 року.

Підтверджуючи інфраструктурний рейтинг, Агентство відмітило той факт, що чисті активи під управлінням КУА на 01.04.2012 склали 331,539 млн. грн, що на 17,32 більше аналогічного показника за станом на 01.04.2011. Чисті активи публічних фондів на ту ж дату 2012 року склали 4,02 млн. грн, тоді як на 01.04.2011г. тільки 3,067 млн. грн, що вказує на значне збільшення активів публічних фондів, а саме - на 31,06

Інфраструктурний рейтинг на рівні uaBBВ.amc був присвоєний КУА "Національний резерв" в жовтні 2010 року. У березні 2011-го РА «Експерт-Рейтинг» підвищило рейтинг до uaBBB.amc, потім підтвердило його в червні і грудні 2011 і тепер в червні 2012 року.

Детальніше - в прес-релізі РА «Експерт-Рейтинг»