Рівень надійності

20 вересня 2012 року на засіданні рейтингового комітету РА «Експерт-Рейтинг» було ухвалено рішення про підвищення інфраструктурного рейтингу Приватного акціонерного товариства КУА «Національний резерв» до uaА-.amc (високий рівень надійності) за національною шкалою. Ухвалюючи рішення про підвищення рейтингу, Агенція керувалася результатами діяльності Компанії за перше півріччя 2012 року.

У період з 01.07.2011 по 01.07.2012 чисті активи під керівництвом КУА збільшилися з 298,753 млн. грн. до 355,539 млн. грн., тобто на 19,01%.  У той же час, чисті активи публічних фондів продемонстрували незначне зростання на 1,34% за той же період. Таким чином, сума чистих активів публічних фондів під керівництвом КУА станом на 01.07.2012 склала  4,23 млн. грн.

Інфраструктурний рейтинг на рівні uaBBВ.amc було присвоєно КУА «Національний резерв» у жовтні 2010 року. У березні 2011-го РА «Експерт–Рейтинг» підвищила рейтинг до uaBBB+.amc, згодом підтвердила його у червні, грудні 2012 та у червні 2012 року.

Детальніше – у прес-релізі РА «Експерт-Рейтинг»