Рівень надійності

22 листопада 2012 РА «Експерт-Рейтинг» підтверджує інфраструктурний рейтинг Приватного акціонерного товариства КУА «Національний резерв» на рівні uaА-.amc (високий рівень надійності) за національною шкалою. Приймаючи рішення щодо підтвердження рейтингу, Агенція ґрунтувалася на результатах діяльності Компанії за 9 місяців 2012 року.

В період з 01.10.2011 по 01.10.2012 чисті активи під управлінням КУА збільшилися на 1,23 млн. грн. і досягли 364,9 млн. грн. Чисті активи публічних фондів за той же період зросли на 29,6 млн. грн. і склали 32,99 млн. грн. При цьому загальне число фондів під управлінням компанії зменшилося з 30 до 29. КУА «Національний резерв» продовжувала нарощувати свою частку на українському ринку, незважаючи на зниження ділової активності на ринку акцій і облігацій.

Інфраструктурний рейтинг на рівні uaBBВ.amc був привласнений КУА «Національний резерв» у жовтні 2010 року. У березні 2011-го РА «Експерт-Рейтинг» підвищила рейтинг до uaBBB +. amc, потім підтвердила його в червні, грудні 2011 та в червні 2012 року. 20 вересня 2012 РА «Експерт-Рейтинг» підвищила інфраструктурний рейтинг до uaА-.amc (високий рівень надійності).

Докладніше - у прес-релізі РА «Експерт-Рейтинг»