Рівень надійності

22 березня 2013 РА «Експерт-Рейтинг» оновлює інфраструктурний рейтинг приватного акціонерного товариства КУА «Національний резерв» (код ЄДРПОУ 22904759) на рівні uaА-.amc (високий рівень надійності) за національною шкалою. Приймаючи рішення про підтвердження рейтингу, Агентство ґрунтувалося на результатах діяльності Компанії за 2012 рік.

Агентство відзначає поліпшення ряду фундаментальних показників роботи КУА «Національний резерв» за 2012 рік. Так, власний капітал Компанії у 2012 році зріс на 32,63 млн. грн. і склав 159,36 млн. грн, а виручка Компанії виросла на 34,89%, відносно аналогічного показника за 2011 рік і склала 1,27 млн. грн. Чистий прибуток КУА «Національний резерв» за аналізований періоді зросла майже в 9 разів і склала 32,67 млн. грн.

У 2012 році КУА «Національний резерв» заробила чистий прибуток у розмірі 32,67 млн. грн. і при несприятливій кон'юнктурі фондового ринку забезпечила позитивну прибутковість за всіма своїми «ринковими» фондами.

Докладніше - у прес-релізі РА «Експерт-Рейтинг»